DOS Kongressen 2019

DOS Kongressen 2019 vil blive afholdt på

Vingsted Hotel og Konferencecenter udenfor Vejle fra 23. – 25. okt. 2019

Den nye kongreslokalitet gør det muligt at udvikle DOS Kongressen yderligere. Udover et fortsat stort fokus på videnskab, uddannelse og kvalitet er det ud også muligt at øge fokus på det sociale program. Der er allerede nedsat flere ad hoc udvalg, som arbejder på at gøre DOS Kongressen 2019 i Vingsted til en succes.

Program og tilmelding

Endeligt program forventer til august og vil blive tilgængelig her på hjemmesiden. Tilmelding vil ligeledes blive tilgængelig her på hjemmesiden.

Overnatning

På Vingsted Hotel og Konferencecenter er der 187 værelser, som alle er reserveret af DOS. Udover værelserne på Vingsted bliver der reserveret værelser på hoteller i Vejle, som ligger i kort afsted fra Konferencecenteret. Der vil  være “DOS busser” fra disse hoteller til Vingsted og retur.

Transport

Vingsted Hotel og Konferencecenter ligger 15 km fra Vejle (mulighed for tog) og 20 km fra Billund (mulighed for fly). Der vil være “DOS busser”, som kører fra Vejle (Banegård og Hoteller) til Vingsted hver morgen og retur når det videnskabelige program er slut.

Adresse

Vingsted Hotel og Konferencecenter
Vingsted Skovvej 2
7182 Bredsten
www.vingsted.dk