DOS Kongressen 2019

DOS Kongressen 2019 vil blive afholdt på

Vingsted Hotel og Konferencecenter udenfor Vejle fra 23. – 25. okt. 2019 Adresse Vingsted Hotel og Konferencecenter Vingsted Skovvej 2 7182 Bredsten www.vingsted.dk

Den nye kongreslokalitet gør det muligt at udvikle DOS Kongressen yderligere. Udover et fortsat stort fokus på videnskab, uddannelse og kvalitet er det også muligt at øge fokus på det sociale program. Der er allerede nedsat flere ad hoc udvalg, som arbejder på at gøre DOS Kongressen 2019 i Vingsted til en succes.

Program
Program kan ses her (klik her)

Abstracts. Deadline for submission var d.  16. juni. Du kan følge status på din abstract her (klik her).

Generalforsamling Torsdag morgen under kongressen kl. 7.30 er der generalforsamling. Du kan se dagsordenen her (klik her). Mødt op og gør din stemme gældende.

Socialt program DOS kongressen i 2019 adskiller sig på mange måder fra den kongres DOS har afholde de sidste mange år. Vi er flyttet fra København til Vingsted ved Vejle. Det bevirker at vi har fået mange flere lokaler til rådighed, og vi forventer at flere er til stede døgnet rundt på kongreshotellet. Af denne grund har vi forsøgt at skabe en slags “internat-præg” på kongressen. Det sociale program starter allerede fra aftenen før kongresstart og kongressen igennem vil være en del sociale aktiviteter “udenfor kongresprogrammet” som man kan vælge at deltage i. Du kan se en oversigt over det sociale program her (Klik her).

Overnatning På Vingsted Hotel og Konferencecenter er der 187 værelser, som alle er reserveret af DOS. Det er muligt at dele værelse med andre kongresdeltagere. Værelserne er reserveret af DOS indtil 4 uger før kongresstart. Værelserne bookes igennem Vingsted Hotel og Konferencecenter ved at følge dette link (klik her). Udover værelserne på Vingsted er der mulighed for at booke værelser på hoteller i Vejle, som ligger i kort afsted fra konferencecenteret. Der vil  være “DOS busser” fra Vejle station til Vingsted og retur.

Transport Vingsted Hotel og Konferencecenter ligger 15 km fra Vejle (mulighed for tog) og 20 km fra Billund (mulighed for fly). Der vil være “DOS busser”, som kører fra Vejle (Banegård og Hoteller) til Vingsted hver morgen og retur når det videnskabelige program er slut.

Vil du gerne udstille på DOS kongressen? Modsat tidligere arrangerer DOS bestyrelsen ikke selv vores udstilling. Vil du gerne udstille på vores kongres, så skal du kontakte  MCI, som er vores professionelle kongres organisator. Alle spørgsmål vedr. vores udstilling bedes også rettet til MCI.