DOS Kongressen 2019

DOS Kongressen 2019 vil blive afholdt på

Vingsted Hotel og Konferencecenter udenfor Vejle fra 23. – 25. okt. 2019

Adresse

Vingsted Hotel og Konferencecenter
Vingsted Skovvej 2
7182 Bredsten
www.vingsted.dk

Den nye kongreslokalitet gør det muligt at udvikle DOS Kongressen yderligere. Udover et fortsat stort fokus på videnskab, uddannelse og kvalitet er det også muligt at øge fokus på det sociale program. Der er allerede nedsat flere ad hoc udvalg, som arbejder på at gøre DOS Kongressen 2019 i Vingsted til en succes.

Program og tilmelding

Endeligt program forventes til august og vil blive tilgængeligt her på hjemmesiden.

Præliminært program kan se (her).

Tilmelding vil ligeledes blive tilgængelig her på hjemmesiden.

Abstracts

Du kan submitte dit abstract til DOS Kongressen her (klik her).
Deadline er 16. juni.
Du kan følge status på din abstract her (klik her).

Overnatning

På Vingsted Hotel og Konferencecenter er der 187 værelser, som alle er reserveret af DOS. Det er muligt at dele værelse med andre kongresdeltagere. Værelserne er reserveret af DOS indtil 4 uger før kongresstart. Værelserne bookes igennem Vingsted Hotel og Konferencecenter. Der åbnes for reservation ca. 1. juli 2019. Udover værelserne på Vingsted er der mulighed for at booke værelser på hoteller i Vejle, som ligger i kort afsted fra konferencecenteret. Der vil  være “DOS busser” fra Vejle station til Vingsted og retur.

Transport

Vingsted Hotel og Konferencecenter ligger 15 km fra Vejle (mulighed for tog) og 20 km fra Billund (mulighed for fly). Der vil være “DOS busser”, som kører fra Vejle (Banegård og Hoteller) til Vingsted hver morgen og retur når det videnskabelige program er slut.

Vil du gerne udstille på DOS kongressen?

Modsat tidligere arrangerer DOS bestyrelsen ikke selv vores udstilling. Vil du gerne udstille på vores kongres, så skal du kontakte  MCI, som er vores professionelle kongres organisator. Alle spørgsmål vedr. vores udstilling bedes også rettet til MCI.