DOS Kongressen 25. – 27. oktober 2017 i København

DOS Kongressen 2017

afholdes på

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København.
Amager Boulevard 70, 2300 København S

Kongressen varer 3 dage med start onsdag morgen og afslutning fredag eftermiddag. Der er videnskabelige sessioner alle dage, iblandet symposier og inviterede forelæsere. Industrien vil i lighed med sidste år blive tilbudt at arrangere frokostsymposier.

I år vil der være særlig fokus på uddannelse. Der vil under kongressen bl.a. blive afholdt workshops i kompetence vurdering, flere symposier om uddannelse samt møde for alle uddannelsesansvarlige overlæge.

Herudover kan der af særlige aktiviteter kan fremhæves møde i fagområderne om onsdagen, generalforsamlingen torsdag morgen samt foredragskonkurrence torsdag eftermiddag.

Programoversigt DOS Kongressen 2017 (download)

Foredragskonkurrence:

De bedste foredrag vælges ved afstemning blandt tilhørende:
Deltagerne i sessionen vil blive udvalgt af videnskabeligt udvalg og vinderne findes ved afstemning.
Der er præmie til de tre bedste foredrag.

Posterkonkurrence:

Blandt de antagne postere vil de bedste blive udtaget til præsentation i “Best Poster” sessionen som et kort foredrag. Varigheden af præsentationen er maksimalt 3 minutter. Efter sessionen udleveres en stemmeseddel, hvorefter man har mulighed for at gå rundt og se alle posters inden stemmesedlen afleveres.
Den bedste af de præsenterede postere vil blive præmieret. Vinderes offentliggøres torsdag aften til DOS Kongressens festmiddag.

YODA Foredragskonkurrence:

Blandt de antagne abstracts, der har tilmeldt sig YODA Foredragskonkurrence vil de 5 bedste abstracts blive udvalgt af YODA bedømmelsesudvalg. De 5 vil blive inviteret til afholdelse af et kort foredrag på DOS kongressen under YODA foredrags session. Varigheden af præsentationen er maksimalt 7 minutter.  Vinderen af foredragskonkurrencen findes af YODA bedømmelsesudvalg og vil blive annonceret på DOS Kongressens festmiddag. Præmien er 5000 kr.

DOS Generalforsamling:

Torsdag d. 26. oktober fra 7.30 – 9.30 afholdes DOS Generelforsamlingen. Mød op og deltag i debatten om den fremtidige DOS kongres. Dagsordenen for generalforsamlingen kan ses her. Der vil være mulighed for at spise morgenmad under generalforsamlingen.

Festmiddag:

Festmiddagen på DOS kongressen bliver som sidste år. Vi har lavet et arrangement, der giver dig mulighed for få talt med de kollegaer, som du ikke har set længe. Det er slut med at sidde timelangt ved bordet.

Tilmelding er som sædvanlig her på hjemmesiden.

Reservation af hotel:

Der er forhåndsreserveret et antal værelser på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Prisen for enkeltværelse er kr. 1.295,00, og for dobbeltværelse kr. 1.395.- inklusive morgenmad og fri afbenyttelse af hotellets fitnessfaciliteter. Kongresdeltagere, der overnatter på hotellet, vil blive tilbudt fri parkering alle 3 dage forudsat reservationen er bestilt via hotellets hjemmeside. Reservation kan ligeledes ske telefonisk på telefon 33 96 50 00. I skal bruge koden DOS for at opnå det ovennævnte rabat.

Tilmelding til kongres
Det er gratis for medlemmerne at deltage i kongressen inklusive frokoster. Da selskabet ikke ønsker at tegne sig for unødvendige udgifter, er det vigtigt man tilmelder sig kongressen. TIlmelding til kongress >>

Deadline : 12. oktober

Køb af billet til festmiddag (normal pris kr. 900,-)
Køb af billet til festmiddag foregår særskilt og online med betalingskort i vores webshop.

Medlemmer af DOS og evt. ledsager (pris pr. person) kr. 600,-

Ikke-medlemmer som præsenterer et abstrakt på kongressen (f.eks. stud. med.) kr. 600,-

Ikke medlemmer af DOS kr. 900,-

Vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal pladser til festmiddagen og billetterne sælges efter først til mølle princippet. Tilmeldinger efter deadline vil blive tilført et administrationsgebyr på kr 100,00.

Køb billet til festmiddag >>

Deadline : Torsdag den 12. oktober