DOS Kongressen 26. – 28. oktober 2016 i København

DOS Kongressen 2016 vil som de tidligere år blive afholdt på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København.

Kongressen varer 3 dage med start onsdag morgen og afslutning fredag eftermiddag. Der er videnskabelige sessioner alle dage, iblandet symposier og inviterede forelæsere. Industrien vil i lighed med sidste år blive tilbudt at arrangere frokostsymposier.

Af særlige aktiviteter kan fremhæves møde i fagområderne om onsdagen, som afsluttes med posterwalk. Som noget nyt afholdes  generalforsamlingen torsdag morgen. Torsdag eftermiddag afholdes foredragskonkurrence og dagen afsluttes festmiddagen.

Deadline for abstract submission var den 15. juni 2016

Som noget nyt kan man nu følge status på sit abstract online efter det er blevet submittet.

– Klik på de enkelte sessioner for at se abstracts –

Programoversigt

Se DOS Bulletinen 2016 (søgbar) >>

Se Abstrakbog 2016 (søgbar) >>

Foredragskonkurrence:

De bedste foredrag vælges ved afstemning blandt tilhørende:
Deltagerne i sessionen vil blive udvalgt af videnskabeligt udvalg og vinderne findes ved afstemning.
Der er præmie til de tre bedste foredrag.

Posterkonkurrence:

Blandt de antagne postere vil de bedste blive udtaget til præsentation ved en postersession som et kort foredrag. Varigheden af præsentationen er maksimalt 3 minutter. Man bedes selv holde sig orienteret om tidspunktet for posterpræsentationen i programmet for mødet.
Den bedste af de præsenterede postere vil blive præmieret.

YODA Foredragskonkurrence:

Blandt de antagne abstracts, der har tilmeldt sig YODA Foredragskonkurrence vil de 5 bedste abstracts blive udvalgt af YODA bedømmelsesudvalg. De 5 vil blive inviteret til afholdelse af et kort foredrag på DOS kongressen under YODA foredrags session. Varigheden af præsentationen er maksimalt 6 minutter.  Vinderen af foredragskonkurrencen findes af YODA bedømmelsesudvalg og vil blive annonceret på DOS Kongressens festmiddag. Præmien er 5000 kr.

Festmiddag:

Festmiddagen på DOS kongressen bliver nu med ændret koncept og endnu bedre. Vi har lavet et arrangement, der giver dig mulighed for få talt med de kollegaer, som du ikke har set længe. Det er slut med at sidde timelangt ved bordet.

Derfor er konceptet nu ændret på baggrund af de evalueringer vi har fået. Der bliver buffet, prisoverrækkelse,  god musik, dans og tid til snak!

Tilmelding er som sædvanlig her på hjemmesiden.

Reservation af hotel:

Der er forhåndsreserveret et antal værelser på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Prisen for enkeltværelse er kr. 1.295,00, og for dobbeltværelse kr. 1.395.- inklusive morgenmad og fri afbenyttelse af hotellets fitnessfaciliteter. Kongresdeltagere, der overnatter på hotellet, vil blive tilbudt fri parkering alle 3 dage forudsat reservationen er bestilt via hotellets hjemmeside www.radissonblu.com/scandinaviahotel-copenhagen . Reservation kan ligeledes ske telefonisk på telefon 33 96 50 00. I skal bruge koden DOS for at opnå det ovennævnte rabat.

Tilmelding til kongres
Det er gratis for medlemmerne at deltage i kongressen inklusive frokoster. Da selskabet ikke ønsker at tegne sig for unødvendige udgifter, er det vigtigt man tilmelder sig kongressen. TIlmelding til kongress >>

Deadline : Torsdag den 13. oktober

Køb af billet til festmiddag (normal pris kr. 1400,-)
Køb af billet til festmiddag foregår særskilt og online med betalingskort i vores webshop.

Medlemmer af DOS og evt. ledsager (pris pr. person) kr. 500,-

Ikke-medlemmer som præsenterer et abstrakt på kongressen (f.eks. stud. med.) kr. 500,-

Ikke medlemmer af DOS kr. 1400,-

Vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal pladser til festmiddagen og billetterne sælges efter først til mølle princippet. Tilmeldinger efter deadline vil blive tilført et administrationsgebyr på kr 100,00.

Køb billet til festmiddag >>

Deadline : Torsdag den 13. oktober