Kære kollegaer!

Jeg stiller op til posten som Forperson i UDDU og som medlem af DOS bestyrelse ved Generalforsamlingen 2023.

Min erfaring med mit arbejde med uddannelse har lært mig, at investering i uddannelse ikke blot er en nødvendighed, men en strategisk beslutning, der giver organisationer og afdelinger fremdrift. Jeg har selv oplevet, hvordan kontinuerlig fokus på uddannelse åbner døre, skaber dygtigere kollegaer og styrker afdelinger. Mit mål er at fastholde fokus på uddannelse i DOS, ikke kun for de yngre lægers skyld, men også for at sikre rekrutteringen til vores speciale og til de enkelte fagområder.

Jeg har opbygget en del erfaring med bestyrelses- og udvalgsarbejde og jeg får meget energi og arrangement af at sidde med til bords og få indflydelse, men er også meget bevidst om at der skal ydes at arbejde. Jeg har siddet i YODAs bestyrelse i 5 år og efterfølgende i UDDU, først som HU repræsentant og nu som speciallæge.
Jeg er fortsat og har været medlem af Solars bestyrelse siden 2022, Solar er Danmarks største EL og VVS engros/logisk og service selskab med datterselskaber i Norge, Sverige, Holland, Polen og Færørene med en omsætning på over 13 mill kr og et overskud på 1,1 mill kr, samt ca 3000 medarbejdere. Behovet for struktur og professionalisme i bestyrelsesarbejde er stort i denne bestyrelse og det er dette, jeg vil tage med mig i DOS’s bestyrelse ud over mit store engagement i uddannelse.

Jeg har taget CBS og Børsens uddannelse for bestyrelsesmedlemmer i 2021, samt PWCs kursus i forståelse af årsrapporter i 2023.

Jeg kan bidrage til bestyrelsesarbejdet i DOS med grundlæggende viden om bestyrelsesarbejde, ansvar, struktureret arbejdsgange og kendskab til regnskaber.
Jeg håber generalforsamlingen vil se med positive øjne på mit kandidatur og vælge mig.

Med venlig hilsen

Katrine Borum