DOS Kongressen 21. – 23. oktober 2015 i København

DOS Kongressen 2015 vil som de tidligere år blive afholdt på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København.

Kongressen varer 3 dage med start onsdag morgen og afslutning fredag eftermiddag. Der er videnskabelige sessioner alle dage, iblandet symposier og inviterede forelæsere. Industrien vil i lighed med sidste blive tilbudt at arrangere frokostsymposier.

Af særlige aktiviteter kan fremhæves møde i fagområderne om onsdagen, som afsluttes med posterwalk. Torsdag eftermiddag er der som sædvanligt generalforsamling efterfulgt af gallamiddag. Fredag eftermiddag afholdes foredragskonkurrence og dagen afsluttes med uddelinger og awards.

Mødeprogram og abstracts kan læses her >>

Abstraktbog (søgbar) kan åbnes her>>

Oversigt kan ses her >>

DOS Bulletinen kan ses her>>

Yderligere information om de forskellige aktiviteter kan læses under mødeprogrammet efterhånden som informationerne bliver tilgængelige.

DOS Honorary Lecture torsdag den 22. oktober:

Thomas Bjarnsholt,Professor, dr. med., Ph.d

Guildal Forelæsning fredag den 23. oktober:

Wayne G. Paprosky, Professor, MD.

Professorforelæsning fredag den 23. oktober:

Professor Michael Ulrich Jensen
Professor Bjarne Møller-Madsen
Professor Ming Ding
Professor Per Hölmich

Foredragskonkurrence:

De bedste foredrag vælges ved afstemning blandt tilhørende:
Deltagerne i sessionen vil blive udvalgt af videnskabeligt udvalg og vinderne findes ved afstemning.
Der er præmie til de tre bedste foredrag.

Posterkonkurrence:

Blandt de antagne postere vil de bedste blive udtaget til præsentation ved en postersession som et kort foredrag. Varigheden af præsentationen er maksimalt 3 minutter. Man bedes selv holde sig orienteret om tidspunktet for posterpræsentationen i programmet for mødet.
Den bedste af de præsenterede postere vil blive præmieret.

Gallamiddag:

Gallamiddagen på DOS kongressen bliver nu med ændret koncept og endnu bedre. Vi har lavet et arrangement, der giver dig mulighed for få talt med de kollegaer, som du ikke har set længe. Det er slut med at sidde timelangt ved bordet……….

Derfor er konceptet nu lavet om på baggrund af de evalueringer vi har fået. Der bliver buffet, prisoverrækkelse, underholdning, god musik, dans og tid til snak!

Derfor kom og støt op omkring det nye koncept! Tilmelding er som sædvanlig her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se dig!

Der er ydet delvist støtte til kongressen fra medico- og lægemiddelindustrien.

Tilmelding til kongres og gallamiddag
Det er gratis for medlemmerne at deltage i kongressen inklusive frokoster. Da selskabet ikke ønsker at tegne sig for unødvendige udgifter, er det vigtigt man tilmelder sig kongressen. Lukket

Deadline : Torsdag den 8. oktober 2015

Køb af billet til gallafest foregår særskilt og online med betalingskort i vores webshop. Prisen for medlemmer og eventuel ledsager er 500 kr., mens prisen for ikke-medlemmer inviteret af DOS er 875 kr., hvilket kun er en mindre del af den egentlige pris. Vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal pladser til festmiddagen og billetterne sælges efter først til mølle princippet. Tilmeldinger efter deadline vil blive tilført et administrationsgebyr på kr 100,00. Lukket

Deadline : Torsdag den 8. oktober 2015

Hotelreservation

Der er forhåndsreserveret et antal værelser på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Prisen for enkeltværelse er kr. 1.295,00, og for dobbeltværelse kr. 1.395.- inklusive morgenmad og fri afbenyttelse af hotellets fitnessfaciliteter. Reservation kan ske via hotellets hjemmeside (skriv “DOS” som promotional code og book værelse fra 21. okt. til 23. okt.) eller telefonisk på telefon 33 96 50 00. Husk at oplyse, at værelset bookes i forbindelse med DOS Kongressen