Hospital & Innovation i det nye sundhedsparadigme

KONFERENCE

Hospital & Innovation i det nye sundhedsparadigme

På Hospital+Innovation konferencen 2017 kaster Instituttet for Fremtidsforskning og Healthcare Denmark et blik på hospitalernes nuværende og fremtidige rolle i sundhedsvæsenet med udgangspunkt i tre centrale temaer, hvor lægevidenskaben spiller en væsentlig rolle:
• Hospitalernes rolle i 2030 – ‘Fremtiden for det danske sundhedssystem 2030’
• Innovation i hospitalernes design, funktionalitet og konstruktion
• Genetik og datadrevet personlig sundhed på hospitaler
Hvad bliver sygehusenes funktion, når vi udbygger Det Nære Sundhedsvæsen og behandling i borgerens eget hjem? Hvordan leverer de kommende supersygehuse det bedste i en foranderlig verden med pres på ressourcer og produktion? Kan den personlige medicin kobles sammen med behandling for de mange? Og hvordan skal sygehusene håndtere de store muligheder med både genetik og data?

Lægevidenskaben opdager dagligt nye løsninger og udfordringer, og vi skal alle være på forkant med de konstante forandringer i sundhedssystemet. Nye tendenser tegner et helt nyt landskab af muligheder og udfordringer for de danske sundhedsinstitutioner. Vores hospitaler vil derfor blive epicentre for et forestående sundhedsparadigme, som vi i fællesskab skal håndtere.

Hospital + Innovation 2017 er en international konference med diskussion og debat om den nyeste viden, hvor både og idéer og inspiration faciltieres iblandt fagspecialister. Vi samler beslutningstagere og nøglemedarbejdere på sygehuse, regioner, kommuner, styrelser og ministerier, samt forskere og interessenter fra offentlige og private virksomheder og organisationer. Deltagerne kommer fra hele verden, hvorfor konferencen foregår på engelsk.
// Se det fulde program her

TILMELDING: opnå 20% early bird rabat inden 15. juli 2017

KEYNOTES STILLER SKARPT PÅ

Fremtidens krav, genetik og data samt, teknologi og design på et af verdens mest moderne sygehuse

Sundhedspolitisk direktør, Erik Jylling, Danske Regioner holder oplæg om at reagere på fremtidens krav og udfordringer. Gert Sørensen, direktør for Nationalt Genom Center fortæller om, hvilke tendenser inden for f.eks. genomsekventering, genetik og datadrevet personlig sundhed, der set fra sygehusenes vinkel gør sig gældende i Norden og internationalt? Og om Danmark har et særligt potentiale her? Peter Bak viser, hvordan Humber River Hospital i Canada udnytter teknologi og design på et af verden mest moderne sygehuse.

FREMTIDSSCENARIER

Det danske Sundhedssystem 2030

Instituttet for Fremtidsforskning bringer resultater i spil fra rapporten ”Fremtiden for det danske sundhedssystem 2030”. En scenarieproces udviklet i samarbejde med deltagere bredt sammensat fra den danske sundhedssektor. Rapporten fremhæver muligheder og udfordringer for professionelle i forbedringen af sygehusene med henblik på fremtidens krav til det nære sundhedsvæsen.